Intersective Innovation bjuder in till föreläsningen

Framtidens kundupplevelser - ny teknik & nya affärsmöjligheter

Projektet Intersective Innovation erbjuder tillsammans med projektet KOM en föreläsning på temat Framtidens kundupplevelser - ny teknik och nya affärsmöjligheter!

Framtidens kundupplevelser - ny teknik & nya affärsmöjligheter

Syftet med dagen är att informera och inspirera till användning av ny teknik samt att stötta lokala företag att ta nästa steg i sin innovationsresa.

Vi delar med oss av konkreta tips på hur ditt företag kan skapa en konkurrensstark kundupplevelse genom att gå igenom vilka förväntningar kunden har på ditt företag, inspirera till hur du kan använda ny teknik för att möta framtida utmaningar och stötta dig att navigera i förändrade affärsmiljöer. 

Under förmiddagen berättar trendbyrån Kairos Future om framtidens trender, konsumentbeteenden och tekniska applikationer. Adopticum visar upp ny teknik som kan användas för att skapa dessa innovativa lösningar och North Kingdom delar med sig av sina spaningar. Eftermiddagen följs av en workshop ledd av Intersective Innovation där du får utveckla nya affärskoncept med basen i allt som vi har lärt oss under dagen.

➔ Läs mer och anmäl dig till föreläsningen här

📅 29 September, 2022
🕤 10:00 - 15:00
📍 Skellefteå Science Park, Campus Skellefteå, Laboratorgränd 9

Vill du veta mer om projektet Intersective Innovation? 
Välkommen att kontakta Emina Kovacevic

Internationella experter till Arctic Games nya satsning

22 February 2024

Arctic Game Masterclass är ett nytt initiativ utformat för att underlätta kunskapsdelning inom spelklustret. Med noga utvalda internationella experter för att ge relevant och inspirerande kunskap som kan appliceras i det dagliga arbetet.

Vätgasevent lyfter framtidens gröna omställning i norra Sverige

15 February 2024

De var en fullbokad dag med en stark känsla av framåtanda när frågan om vätgasens roll i det moderna samhället lyftes på vätgaseventet i Luleå Science Park. En fråga som blivit alltmer aktuell i takt med den ökade medvetenheten om behovet av hållbara lösningar.

Projekt för drönarfrakt på Skellefteå Droneport

14 February 2024

Ett nyskapande projekt har startat vid Skellefteå Droneport med målet att utföra förkommersiella tester för drönarfrakt. Projektet innefattar en systemdemonstrator som integrerar samhällsdialog, teknologi, affärs- och hållbarhetsaspekter samt tillstånd och regler för att samordna och möjliggöra framsteg inom området.