Intersective Innovation bjuder in till föreläsningen

Framtidens kundupplevelser - ny teknik & nya affärsmöjligheter

Projektet Intersective Innovation erbjuder tillsammans med projektet KOM en föreläsning på temat Framtidens kundupplevelser - ny teknik och nya affärsmöjligheter!

Framtidens kundupplevelser - ny teknik & nya affärsmöjligheter

Syftet med dagen är att informera och inspirera till användning av ny teknik samt att stötta lokala företag att ta nästa steg i sin innovationsresa.

Vi delar med oss av konkreta tips på hur ditt företag kan skapa en konkurrensstark kundupplevelse genom att gå igenom vilka förväntningar kunden har på ditt företag, inspirera till hur du kan använda ny teknik för att möta framtida utmaningar och stötta dig att navigera i förändrade affärsmiljöer. 

Under förmiddagen berättar trendbyrån Kairos Future om framtidens trender, konsumentbeteenden och tekniska applikationer. Adopticum visar upp ny teknik som kan användas för att skapa dessa innovativa lösningar och North Kingdom delar med sig av sina spaningar. Eftermiddagen följs av en workshop ledd av Intersective Innovation där du får utveckla nya affärskoncept med basen i allt som vi har lärt oss under dagen.

➔ Läs mer och anmäl dig till föreläsningen här

📅 29 September, 2022
🕤 10:00 - 15:00
📍 Skellefteå Science Park, Campus Skellefteå, Laboratorgränd 9

Vill du veta mer om projektet Intersective Innovation? 
Välkommen att kontakta Emina Kovacevic

Utdelning av innovationscheckar: så blev resultatet 2022

25 January 2023

Små- och medelstora företag har under 2022 haft möjlighet att vända sig till Skellefteå Science City för att ta del av innovationscheckar till ett värde av 100 000 sek. Syftet med checkarna är att utveckla nya idéer, stärka innovationsförmågan och öka konkurrenskraften. Läs om resultatet här.