Intersective Innovation bjuder in till föreläsningen

Framtidens kundupplevelser - ny teknik & nya affärsmöjligheter

Projektet Intersective Innovation erbjuder tillsammans med projektet KOM en föreläsning på temat Framtidens kundupplevelser - ny teknik och nya affärsmöjligheter!

Framtidens kundupplevelser - ny teknik & nya affärsmöjligheter

Syftet med dagen är att informera och inspirera till användning av ny teknik samt att stötta lokala företag att ta nästa steg i sin innovationsresa.

Vi delar med oss av konkreta tips på hur ditt företag kan skapa en konkurrensstark kundupplevelse genom att gå igenom vilka förväntningar kunden har på ditt företag, inspirera till hur du kan använda ny teknik för att möta framtida utmaningar och stötta dig att navigera i förändrade affärsmiljöer. 

Under förmiddagen berättar trendbyrån Kairos Future om framtidens trender, konsumentbeteenden och tekniska applikationer. Adopticum visar upp ny teknik som kan användas för att skapa dessa innovativa lösningar och North Kingdom delar med sig av sina spaningar. Eftermiddagen följs av en workshop ledd av Intersective Innovation där du får utveckla nya affärskoncept med basen i allt som vi har lärt oss under dagen.

➔ Läs mer och anmäl dig till föreläsningen här

📅 29 September, 2022
🕤 10:00 - 15:00
📍 Skellefteå Science Park, Campus Skellefteå, Laboratorgränd 9

Vill du veta mer om projektet Intersective Innovation? 
Välkommen att kontakta Emina Kovacevic

En frukost med framtidens teknik i fokus

27 May 2024

I projektet Intersective Game anordnades frukosten Arctic Game Breakfast på temat motion capture. Deltagarna som både kom från näringslivet och akademin fick lyssna på inspirerande projekt skapade med tekniken samt gå en rundvandring i ett av mocap-labben på Campus i Skellefteå.

Energibolagen stärker samarbetet över gränserna

27 May 2024

Ett starkare samarbete över hela Kvarkensregionen inom energisektorn och en plattform för dialog mellan politik, akademi och näringsliv. Det är motiveringen bakom det arbetsutskott som bildats av energibolagen som deltar i projektet Botnia Green Energy.

Norra Sveriges gröna industrialisering i fokus på nationell konferens

23 May 2024

I år hölls den nationella konferensen Sveriges Innovationsriksdag i Boden och Luleå med temat Grön Industrialisering - Framtidens samhälle. Eventet pågick under tre dagar och var helt slutsålt med 330 deltagare. Dagarna fylldes med sitevisits kombinerat med intressanta talare, valbara spår, paneldiskussioner, spontana möten och inte minst nätverkande.