Intersective Innovation bjuder in till föreläsningen

Framtidens kundupplevelser - ny teknik & nya affärsmöjligheter

Projektet Intersective Innovation erbjuder tillsammans med projektet KOM en föreläsning på temat Framtidens kundupplevelser - ny teknik och nya affärsmöjligheter!

Framtidens kundupplevelser - ny teknik & nya affärsmöjligheter

Syftet med dagen är att informera och inspirera till användning av ny teknik samt att stötta lokala företag att ta nästa steg i sin innovationsresa.

Vi delar med oss av konkreta tips på hur ditt företag kan skapa en konkurrensstark kundupplevelse genom att gå igenom vilka förväntningar kunden har på ditt företag, inspirera till hur du kan använda ny teknik för att möta framtida utmaningar och stötta dig att navigera i förändrade affärsmiljöer. 

Under förmiddagen berättar trendbyrån Kairos Future om framtidens trender, konsumentbeteenden och tekniska applikationer. Adopticum visar upp ny teknik som kan användas för att skapa dessa innovativa lösningar och North Kingdom delar med sig av sina spaningar. Eftermiddagen följs av en workshop ledd av Intersective Innovation där du får utveckla nya affärskoncept med basen i allt som vi har lärt oss under dagen.

➔ Läs mer och anmäl dig till föreläsningen här

📅 29 September, 2022
🕤 10:00 - 15:00
📍 Skellefteå Science Park, Campus Skellefteå, Laboratorgränd 9

Vill du veta mer om projektet Intersective Innovation? 
Välkommen att kontakta Emina Kovacevic

Vi söker en projektledare

03 July 2024

Vill du leda spännande innovationsprojekt inom energiområdet? Vi söker en projektledare som kan driva projekt framåt, samordna teamet och säkerställa att finansiärernas krav uppfylls. Ansök nu och bli en nyckelspelare i vårt arbete mot hållbara energilösningar!

Vi söker en affärsutvecklare

01 July 2024

Har du ett entreprenöriellt driv, brinner för den gröna omställningen och lätt för att bygga nätverk? Då kan du vara den vi söker! Ansök nu och bli en del av vårt drivna team.