Platsannons

Vi söker en projektledare

Vill du leda spännande innovationsprojekt inom energiområdet? Vi söker en projektledare som kan driva projekt framåt, samordna teamet och säkerställa att finansiärernas krav uppfylls. Ansök nu och bli en nyckelspelare i vårt arbete mot hållbara energilösningar!

Vi söker en projektledare
OM FÖRETAGET

Skellefteåregionen utgör just nu en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner med fokus på hållbarhet, samhällets elektrifiering och ett proaktivt innovationsarbete. Här pågår en av de största svenska industrisatsningarna i modern tid, vilket placerar Skellefteå och norra Sverige i centrum för Europas gröna omställning.

Skellefteå Science City är kommunens innovationsbolag med uppdrag att accelerera innovation för tillväxt och grön omställning. Vi skapar branschutveckling inom energi, e-mobilitet, spel och AI genom att driva innovationsprojekt, kluster och acceleratorprogram.

Bolaget jobbar även med samhällsutmaningar, bidrar till att höja innovationsförmågan hos verksamheter, utvecklar innovationsmiljöer och testbäddar, samt arbetar för att locka etableringar, kompetens och kapital till Skellefteå.

Söker du ett meningsfullt jobb där du får göra skillnad på riktigt?
Som projektledare hos oss kommer du att vara en central del av Skellefteås arbete inom den gröna omställningen!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som projektledare kommer du att arbeta med flera spännande innovationsprojekt inom energiområdet. Du kommer att leda och driva projekten framåt enligt uppsatta mål och riktlinjer. Du ansvarar för att samordna projektgruppen och säkerställa att krav från finansiärer och uppdragsgivare uppfylls. Dessutom är du ansvarig för att kommunicera projektens aktiviteter och resultat.

Det ingår i dina arbetsuppgifter att ansvara för projektens rapportering till finansiärer samt budgetuppföljning. Du kommer även att presentera projekten vid olika tillfällen och bistå vid ansökningar för nya spännande projekt

DIN PROFIL

För att trivas som projektledare hos oss tror vi att du är en affärsorienterad person som har tidigare erfarenhet från projektledning tillsammans med flera inblandade parter. Du trivs med att arbeta självständigt och räds inte att ta egna initiativ. Eftersom du kommer ha många bollar i luften samtidigt är det viktigt att du trivs med att arbeta strukturerat.

Rollen innebär många interna och externa kontaktytor vilket ställer krav på att du har en god kommunikativ förmåga och uppskattar att arbeta tillsammans med andra. Dina tidigare erfarenheter från att arbeta i EU-projekt är betydande för att lyckas i rollen.

Eftersom både muntlig och skriftlig kommunikation är en del av din roll är det viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift, på svenska och engelska.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta regionchef Mattias Adolfsson på tfn. 073-3512725 eller rekryteringskonsult Britta Larsson på tfn. 073-3512773

Sista ansökningsdag den 31 juli via www.clockworkpeople.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker en affärsutvecklare

01 July 2024

Har du ett entreprenöriellt driv, brinner för den gröna omställningen och lätt för att bygga nätverk? Då kan du vara den vi söker! Ansök nu och bli en del av vårt drivna team.

En frukost med framtidens teknik i fokus

27 May 2024

I projektet Intersective Game anordnades frukosten Arctic Game Breakfast på temat motion capture. Deltagarna som både kom från näringslivet och akademin fick lyssna på inspirerande projekt skapade med tekniken samt gå en rundvandring i ett av mocap-labben på Campus i Skellefteå.