Platsannons

Vi söker en affärsutvecklare

Har du ett entreprenöriellt driv, brinner för den gröna omställningen och lätt för att bygga nätverk? Då kan du vara den vi söker!
Ansök nu och bli en del av vårt engagerade team.

Vi söker en affärsutvecklare
OM FÖRETAGET

Skellefteåregionen utgör just nu en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner med fokus på hållbarhet, samhällets elektrifiering och ett proaktivt innovationsarbete. Här pågår en av de största svenska industrisatsningarna i modern tid, vilket placerar Skellefteå och norra Sverige i centrum för Europas gröna omställning.

Skellefteå Science City är kommunens innovationsbolag med uppdrag att accelerera innovation för tillväxt och grön omställning. Vi skapar branschutveckling inom energi, e-mobilitet, spel och AI genom att driva innovationsprojekt, kluster och acceleratorprogram.

Bolaget jobbar även med samhällsutmaningar, bidrar till att höja innovationsförmågan hos verksamheter, utvecklar innovationsmiljöer och testbäddar, samt arbetar för att locka etableringar, kompetens och kapital till Skellefteå.

Söker du ett meningsfullt jobb där du får göra skillnad på riktigt?
Som affärsutvecklare hos oss kommer du att bidra till Skellefteås arbete med att utvecklas inom den gröna omställningen samt stötta företag på deras tillväxtresa.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer ingå i ett team som driver flertalet utvecklingsprojekt inom främst energi och mobilitet för att positionera regionen inom vår tids mest spännande område; utvecklingen av nya innovationer och affärsmodeller som stödjer den gröna omställningen.

Syftet med rollen som affärsutvecklare är att öka innovationskraften i regionens små och medelstora företag och hjälpa dem att skapa tillväxt. Du kommer att identifiera affärsmöjligheter, coacha och agera bollplank samt stötta och leda olika utvecklingsarbeten.

Utöver detta ansvarar du tillsammans med kollegor i liknande roller för att planera och genomföra aktiviteter och event med syfte att skapa synergieffekter som gynnar de små och medelstora företagen i regionen.

Resor är en naturlig del av arbetet och du rapporterar till aktuell projektledare och VD.

DIN PROFIL

Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande och affärsmässig. Du har ett entreprenöriellt driv med stor social kompetens som gör att du har lätt för att skapa relationer och att bygga nätverk. Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom relevant område, alternativt annan utbildning i kombination med erfarenhet som bedöms likvärdig.

Att du brinner för den gröna omställningen ser vi som ett krav och vi tror att det kan vara en fördel om du kommer med erfarenheter från industrin och förstår företagens behov, eller med en bakgrund från ett rådgivande yrke såsom bank eller liknande. Är du sugen på att testa något helt nytt och kommer in med drivet att vilja förändra, är det också en bra grund att stå på!

Tjänsten kräver ett stort mått av självständighet, strategiskt och ekonomiskt tänkande samt god samarbetsförmåga. Här finns utrymme för kreativitet och du måste trivas med att driva ditt egna arbete framåt.

ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta regionchef Mattias Adolfsson på tfn. 073-3512725 eller rekryteringskonsult Britta Larsson på tfn. 073-3512773

Sista ansökningsdag den 31 juli via www.clockworkpeople.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Vi söker en projektledare

03 July 2024

Vill du leda spännande innovationsprojekt inom energiområdet? Vi söker en projektledare som kan driva projekt framåt, samordna teamet och säkerställa att finansiärernas krav uppfylls. Ansök nu och bli en nyckelspelare i vårt arbete mot hållbara energilösningar!

En frukost med framtidens teknik i fokus

27 May 2024

I projektet Intersective Game anordnades frukosten Arctic Game Breakfast på temat motion capture. Deltagarna som både kom från näringslivet och akademin fick lyssna på inspirerande projekt skapade med tekniken samt gå en rundvandring i ett av mocap-labben på Campus i Skellefteå.