SMARTUP

SMARTUP IDEAS - en kväll med dina idéer i fokus!

Skellefteås innovationsstödsystem, Smartup, bjuder in till en kväll där idéutveckling och entreprenörskap står i fokus!

SMARTUP IDEAS - en kväll med dina idéer i fokus!

Smartup Ideas är en kväll där idéutveckling och entreprenörskap står i fokus. På plats finns Skellefteås företags- och innovationsfrämjande aktörer för att stötta idébärare att ta nästa steg på vägen mot en hållbar affärsidé.

- Inom Smartup Skellefteå samarbetar flera företags- och innovationsfrämjande aktörer för att tillsammans stötta personer som vill utveckla en idé, starta ett företag eller växla upp ett befintligt bolag, säger Pernilla Lindmark, affärsutvecklare och ansvarig för Smartup på Skellefteå Science City och fortsätter: 

- Med Smartup Ideas hoppas vi nå personer som har en idé men som kanske inte riktigt vet hur de kan utveckla den på bästa sätt.

Under kvällen kommer deltagarna ta del av metoder och tillvägagångssätt som de kan använda för att utveckla eller bekräfta potentialen i sina idéer. Upplägget bygger på en workshop som hålls av LTU Business erfarna innovationsledare.  

- Förutom att deltagarna får med sig kunskap om hur de kan utveckla sina idéer så är detta ett utmärkt tillfälle att träffa aktörerna inom Smartup och knyta kontakter till andra modiga idébärare och entreprenörer som står inför liknande funderingar och utmaningar, säger Pernilla. 

Eventet är öppet för alla med- eller utan idéer, inga förkunskaper behövs. 

Anmäl dig här, vi bjuder på middag! 

Datum: 7/6
Tid: 17:00 - 20:00
Plats: Skellefteå Science Park

Smartup Ideas arrangeras av LTU Business, en av aktörerna inom SmartUp Skellefteå, och presenteras i samarbete med projektet SMART Tillväxt 2.3.

Är du intresserad av att veta mer om Smartup Skellefteå? 
Välkommen att kontakta Pernilla Lindmark

Electromagnetic compatibility – Open Area Test Site in Skellefteå

22 November 2023

Welcome to learn more about electromagnetic compatibility (EMC) in electric aviation and other fields. EMC is an important piece of the puzzle to enable electrification of the transport sector, allowing new electrified technologies to co-exist and function in relation to other new and old equipment.