Community ERFA SISP

Skellefteå Science City värd för SISP nätverksträff

Den 2-3 november bjuder Skellefteå Science City in samtliga medlemmar i branschorganisationen SISP, Swedish Incubators & Science Parks, till Skellefteå för nätverksträff och erfarenhetsutbyte kring communitybyggandet. 

Skellefteå Science City värd för SISP nätverksträff

Samverkan och kunskapsutbyten är helt avgörande för förmågan att fortsätta utvecklas. Det är därför som branschorganisationen SISP erbjuder forum och aktiviteter för erfarenhetsutbyten, kompetensutveckling och ökad samverkan, exempelvis för kommunikatörer, verksamhetsledare och hållbarhet.

Till hösten har Skellefteå Science City fått möjligheten att stå värd för branschens nätverksträff med communityfrågan i fokus. 

- Vi är såklart stolta över möjligheten att bjuda in våra branschkollegor till Skellefteå! vi kommer ta tillfället i akt att berätta mer om vårt arbete och vilka utmaningar och möjligheter vi står inför kopplat till den utveckling som sker i regionen. Samtidigt ser vi fram emot att dela med oss av den kunskap vi hittills har byggt upp kring communities och lära av andra, säger Pernilla Lindmark, affärsutvecklare på Skellefteå Science City. 

Inom community-nätverket träffas de som arbetar med att utveckla communities. Förutom kunskapsdelning och erfarenhetsutbyten bjuder nätverket in till möten, inspiration och möjlighet att ställa frågor till kollegor i branschen. Syftet är att lära av varandra och skapa ett forum för stärkt samarbete runt gemensamma utmaningar och frågor. 

 

Medlem i SISP? Läs programmet och anmäl dig här!

 

Vill du veta mer om våra communities?
Välkommen att kontakta Pernilla Lindmark