SKELLEFTEÅ SCIENCE PARK

De deltar i panelen under invigningen!

De deltar i panelen under invigningen!

Eftermiddagen den 30 september är det äntligen dags för invigningsveckans Grand final. Förutom den prisade innovatören Michela Magas och multitalangen Gustav Stenbeck gästas vi även av en panel för att fördjupa oss i betydelsen av innovationsmiljöer, kunskapsutbyten och innovationsarbete kopplat till den transformation norra Sverige står inför. 

Temat för panelsamtalet är Skellefteå Science Park - en mötesplats för forskning, utveckling och innovation. Deltagarna, som representerar akademi, näringsliv, offentlig sektor och industrin, kommer med sina olika kunskaper, bakgrunder, synsätt och inspel att ge ett brett perspektiv på vad en Science Park bör vara och hur den kan användas i det moderna Skellefteå. 

Panelen modereras av ingen mindre än Ida Lindh, FoU-strateg på Campus Skellefteå och består av:

Joachim Nordin, VD Skellefteå Kraft, Lisa Önnerlöv, CX & UX Lead ABB, Robert Brännström, Universitetslektor Luleå Tekniska Universitet, Lara Gavina, Head of Strategy North Kingdom och Carina Norman, Verksamhetsutvecklare Skellefteå Kommun

Varmt välkommen!


📅 När? Fredag 30 september, 13:00-16:00
📍 Var? Skellefteå Science Park, Campus Skellefteå, Laboratorgränd 9
💡 Hur? Läs programmet i sin helhet och anmäl dig här!

Utdelning av innovationscheckar: så blev resultatet 2022

25 January 2023

Små- och medelstora företag har under 2022 haft möjlighet att vända sig till Skellefteå Science City för att ta del av innovationscheckar till ett värde av 100 000 sek. Syftet med checkarna är att utveckla nya idéer, stärka innovationsförmågan och öka konkurrenskraften. Läs om resultatet här.