SKELLEFTEÅ SCIENCE PARK

De deltar i panelen under invigningen!

De deltar i panelen under invigningen!

Eftermiddagen den 30 september är det äntligen dags för invigningsveckans Grand final. Förutom den prisade innovatören Michela Magas och multitalangen Gustav Stenbeck gästas vi även av en panel för att fördjupa oss i betydelsen av innovationsmiljöer, kunskapsutbyten och innovationsarbete kopplat till den transformation norra Sverige står inför. 

Temat för panelsamtalet är Skellefteå Science Park - en mötesplats för forskning, utveckling och innovation. Deltagarna, som representerar akademi, näringsliv, offentlig sektor och industrin, kommer med sina olika kunskaper, bakgrunder, synsätt och inspel att ge ett brett perspektiv på vad en Science Park bör vara och hur den kan användas i det moderna Skellefteå. 

Panelen modereras av ingen mindre än Ida Lindh, FoU-strateg på Campus Skellefteå och består av:

Joachim Nordin, VD Skellefteå Kraft, Lisa Önnerlöv, CX & UX Lead ABB, Robert Brännström, Universitetslektor Luleå Tekniska Universitet, Lara Gavina, Head of Strategy North Kingdom och Carina Norman, Verksamhetsutvecklare Skellefteå Kommun

Varmt välkommen!


📅 När? Fredag 30 september, 13:00-16:00
📍 Var? Skellefteå Science Park, Campus Skellefteå, Laboratorgränd 9
💡 Hur? Läs programmet i sin helhet och anmäl dig här!

Vi söker en projektledare

03 July 2024

Vill du leda spännande innovationsprojekt inom energiområdet? Vi söker en projektledare som kan driva projekt framåt, samordna teamet och säkerställa att finansiärernas krav uppfylls. Ansök nu och bli en nyckelspelare i vårt arbete mot hållbara energilösningar!

Vi söker en affärsutvecklare

01 July 2024

Har du ett entreprenöriellt driv, brinner för den gröna omställningen och lätt för att bygga nätverk? Då kan du vara den vi söker! Ansök nu och bli en del av vårt drivna team.