SKELLEFTEÅ SCIENCE PARK

De deltar i panelen under invigningen!

De deltar i panelen under invigningen!

Eftermiddagen den 30 september är det äntligen dags för invigningsveckans Grand final. Förutom den prisade innovatören Michela Magas och multitalangen Gustav Stenbeck gästas vi även av en panel för att fördjupa oss i betydelsen av innovationsmiljöer, kunskapsutbyten och innovationsarbete kopplat till den transformation norra Sverige står inför. 

Temat för panelsamtalet är Skellefteå Science Park - en mötesplats för forskning, utveckling och innovation. Deltagarna, som representerar akademi, näringsliv, offentlig sektor och industrin, kommer med sina olika kunskaper, bakgrunder, synsätt och inspel att ge ett brett perspektiv på vad en Science Park bör vara och hur den kan användas i det moderna Skellefteå. 

Panelen modereras av ingen mindre än Ida Lindh, FoU-strateg på Campus Skellefteå och består av:

Joachim Nordin, VD Skellefteå Kraft, Lisa Önnerlöv, CX & UX Lead ABB, Robert Brännström, Universitetslektor Luleå Tekniska Universitet, Lara Gavina, Head of Strategy North Kingdom och Carina Norman, Verksamhetsutvecklare Skellefteå Kommun

Varmt välkommen!


📅 När? Fredag 30 september, 13:00-16:00
📍 Var? Skellefteå Science Park, Campus Skellefteå, Laboratorgränd 9
💡 Hur? Läs programmet i sin helhet och anmäl dig här!

“Tänk globalt men agera lokalt”

19 April 2024

Efter några dagar på Amsterdam Drone Week blev slutsatsen att arbetet  med Skellefteå Droneport är en viktig kugge i utvecklingen av drönare och drönarrelaterade tjänster.

Braincade vaskar fram innovationer

17 April 2024

Vad kan vi göra med spillvärme? Det var frågeställningen vid ett event där kreativ brainstormning mixas med arkadspelande och som arrangerades genom projektet Bothnia Green Energy och Vasa universitet. Resultatet blev fyra innovativa idéer.

Kontorsmiljöer får nya namn

16 April 2024

Efter ett varumärkesarbete byter kontors- och innovationsmiljöerna på Campusområdet namn till Skellefteå Innovation Park och Skellefteå Game Park.