Lediga jobb

Vi söker en Community- och Event Manager

Vill du leda ansvaret för att utveckla och driva våra miljöer, Skellefteå Innovation Park och Skellefteå Game Park? Vi söker en utåtriktad och idérik person som planerar och genomför olika aktiviteter och gärna vågar testar nya koncept som bidrar till näringslivets tillväxt. 

Vi söker en Community- och Event Manager

Skellefteåregionen utgör just nu en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner med fokus på hållbarhet, samhällets elektrifiering och ett proaktivt innovationsarbete. Här pågår en av de största Europeiska industrisatsningarna i modern tid, vilket placerar Skellefteå och norra Sverige i centrum för Europas gröna omställning. Förutom den starka basindustrin är spelbranschen en av de snabbast växande industrierna, som bidrar till regionens attraktionskraft.

OM SKELLEFTEÅ SCIENCE CITY
Skellefteå Science City är kommunens innovationsbolag med uppdrag att accelerera innovation för tillväxt och grön omställning. Vi skapar branschutveckling inom energi, e-mobilitet, spel och AI genom att driva innovationsprojekt, kluster och acceleratorprogram.
Bolaget jobbar även med samhällsutmaningar, bidrar till att höja innovationsförmågan hos verksamheter, utvecklar innovationsmiljöer och testbäddar, samt arbetar för att locka etableringar, kompetens och kapital till Skellefteå.

Nu vill vi förstärka vårt team med en Community- och Event Manager som ska utveckla och driva våra innovativa miljöer.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Community- och Event Manager leder du ansvaret för att utveckla och driva våra miljöer, Skellefteå Innovation Park och Skellefteå Game Park. Dessa miljöer är belägna på Campus och fungerar som kreativt nav för samarbeten mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor. Här erbjuder vi både kontors- och co-workingytor till innovativa företag samt en eventarena där vi vill skapa fler möjligheter till samhällsviktiga samarbeten.

I denna roll är du nyckelpersonen mellan nya och befintliga hyresgäster, med ansvar att sälja in våra miljöer, skriva kontrakt, eventkoordinering och det dagliga arbetet med att säkerställa en trivsam arbetsmiljö. Varje dag är unik och fylld med olika utmaningar och möjligheter!

Din primära uppgift är att utveckla intresset för våra miljöer. Det gör du genom att planera och genomföra olika aktiviteter, från kunskapshöjande lunchföreläsningar och nätverkande event till att utveckla återkommande koncept. Du är ansiktet utåt för våra miljöer och ser till att allt flyter från start till slut, från inbjudningar, livestreams, catering och marknadsföring till att hälsa såväl eventdeltagare som nya hyresgäster varmt välkomna.  

Du är idérik och testar gärna nya spännande koncept som bidrar till näringslivets tillväxt. Kanske har du planerat en löpgrupp för kreatörer eller en studiecirkel för forskare? Vi ser fram emot att få veta mer!

ERFARENHET
Vi söker dig som precis avslutat dina studier eller har erfarenhet av serviceyrke samt att planera och genomföra event.

För att bli framgångsrik i denna roll har du ett strukturerat arbetssätt och tar ett naturligt ägarskap för att driva dina arbetsuppgifter framåt. Du har ett professionellt bemötande och vill alltid ge god service. Du är praktiskt lagd och redo att ta tag i problem och hitta lösningar.

Du har erfarenhet av digitala verktyg och kan hantera såväl sociala medier som övriga tekniska resurser. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift är ett krav.

OM DIG
Du är en utåtriktad person som får energi av att möta nya människor. Din nyfikenhet för andra och deras verksamheter gör att du enkelt knyter nya kontakter. Att tala inför andra kommer naturligt.

För att trivas i denna roll är det avgörande att du tar ansvar för dina arbetsområden och kan säkerställa att saker blir gjorda i tid och till hög kvalitet. Du har inga problem med att ta egna initiativ och du klarar därför att arbeta självständigt. Du räds inte att ta dig an eventuella utmaningar och testar gärna nya idéer.

Din vilja att bidra till ett mer hållbart och innovativt Skellefteå, tillsammans med din nyfikenhet för olika verksamheter och deras utmaningar, är det som gör att du blir framgångsrik och utvecklas i din roll!

VI ERBJUDER
Hos oss är du med och skapar framtidens Skellefteå! Tillsammans med vårt framåtsträvande team får du en unik inblick i hur Skellefteå är med och formar det hållbara samhället.

Vi delar vår moderna arbetsplats Skellefteå Innovation Park med andra företag och aktörer. Det betyder att du snabbt får chansen att bygga upp ett stort nätverk av forskare, experter och drivna entreprenörer. 

Här får du stor frihet att planera hur du löser dina arbetsuppgifter. Tillsammans skapar vi en miljö som ger dig alla förutsättningar att växa både yrkesmässigt och personligt!

ANSÖKAN OCH KONTAKT
Tjänsten är på 50-100% och en tillsvidareanställning, med 6 månaders provanställning. 
Placeringsort: Skellefteå
Sista ansökningsdag: 30 april, men vi intervjuar och anställer löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Ansökan skickas till: join@skellefteasciencecity.se

Frågor om tjänsten:
Anna Mård, vd, anna@skellefteasciencecity.se

Vi söker en projektledare

03 July 2024

Vill du leda spännande innovationsprojekt inom energiområdet? Vi söker en projektledare som kan driva projekt framåt, samordna teamet och säkerställa att finansiärernas krav uppfylls. Ansök nu och bli en nyckelspelare i vårt arbete mot hållbara energilösningar!

Vi söker en affärsutvecklare

01 July 2024

Har du ett entreprenöriellt driv, brinner för den gröna omställningen och lätt för att bygga nätverk? Då kan du vara den vi söker! Ansök nu och bli en del av vårt drivna team.