Tim stärker upp Skellefteå Science Citys spelteam

I sin nya roll jobbar Tim Leinert för att norra Sverige ska bli en stark spelare att räkna med när spelindustrin växer och tar nya former.

 

Tim stärker upp Skellefteå Science Citys spelteam

1. Vad gör du i din nya roll? 

Mitt uppdrag är att bygga en hållbar spelindustri i norra Sverige som affärsutvecklare och projektledare på Arctic Game. Några av mina projekt inkluderar European Videogame Accelerator och att stärka spelindustrin i Östersjön - där jag samarbetar med länder som Tyskland, Estland, Litauen, Danmark, Finland och Polen.

2. Vilka erfarenheter/roller tar du med dig från ditt tidigare arbete?

Innan detta var jag produktchef på North Kingdom, en digital upplevelsebyrå, där jag var teamleader för alla Supercell-projekt. En höjdpunkt var att hjälpa Supercell att skapa en digital världsmästerskapsplattform för Clash of Clans och Clash Royale med miljontals användare.

3. Vem är du utanför jobbet?

Jag jobbar ofta på att förbättra mina löpar rutiner - det är ett ständigt pågående arbete, men jag är fast besluten!

Skellefteå Science City är kommunens innovations- och utvecklingsbolag med uppdrag att accelerera innovation för tillväxt och grön omställning.

 

Electromagnetic compatibility – Open Area Test Site in Skellefteå

22 November 2023

Welcome to learn more about electromagnetic compatibility (EMC) in electric aviation and other fields. EMC is an important piece of the puzzle to enable electrification of the transport sector, allowing new electrified technologies to co-exist and function in relation to other new and old equipment.