Skellefteå Science Park

TALK IN THE PARK - frukostseminarium på Skellefteå Science Park

Nu bjuder vi in till vårt första frukostseminarium på Skellefteå Science Park! 

TALK IN THE PARK - frukostseminarium på Skellefteå Science Park

Vi bjuder in till frukostseminarium på temat Tillväxt genom affärsmodellsinnovation i Skellefteå Science Park!

Anmäl dig här så bjuder vi på frukost! 

Under frukosten får vi lyssna till David Sjödin, biträdande professor i Entreprenörskap och innovation vid Luleå Tekniska Universitet som berättar mer om affärsmodellsinnovation, vanliga fallgropar och hur ditt företag kan använda trender för att lyckas med era affärsmodeller. 

David är dessutom projektledare för NorrlandsNavet om affärsmodellsinnovation i SMF och driver även flera projekt om hur digitalisering, AI, ekosystem och cirkulär ekonomi påverkar affärsmodellsinnovation i industrin.

Datum: 12/5
Tid: 08:30 - 09:15
Plats: Skellefteå Science Park, Laboratorgränd 9, Campus Skellefteå

 

Frukostseminariet presenteras i samarbete med projektet SMART Tillväxt 2.3.

Vi välkomnar Bolidens kommunikatörer

29 April 2024

Vid en omorganisation av Bolidens koncernkommunikation hamnade kommunikatörerna i Skellefteå under huvudkontoret i Stockholm. För att behålla närheten till verksamheterna valde Tomas Westermark och Elin Sjöström att hyra kontorsplatser på Skellefteå Innovation Park.

“Tänk globalt men agera lokalt”

19 April 2024

Efter några dagar på Amsterdam Drone Week blev slutsatsen att arbetet  med Skellefteå Droneport är en viktig kugge i utvecklingen av drönare och drönarrelaterade tjänster.

Braincade vaskar fram innovationer

17 April 2024

Vad kan vi göra med spillvärme? Det var frågeställningen vid ett event där kreativ brainstormning mixas med arkadspelande och som arrangerades genom projektet Bothnia Green Energy och Vasa universitet. Resultatet blev fyra innovativa idéer.