Skellefteå Science City

Ny affärsutvecklare med fokus på innovation och tillväxt

Med en gedigen bakgrund inom startup-världen och en mångsidig erfarenhet inom affärsutveckling vill Efrem Bergqvist i sin nya roll skapa en hållbar framtid för Skellefteå och bidra till att forma framgångsrika och hållbara verksamheter.

Ny affärsutvecklare med fokus på innovation och tillväxt

Vad ska du arbeta med på Skellefteå Science City, SCS?

Mitt fokus kommer att ligga på affärsutveckling, där jag rör mig i gränslandet mellan innovation och investering. Mina uppgifter varierar från att leda projekt till att etablera nya funktioner inom organisationen, alltid med ett öga för nya möjligheter och tillväxt.

Vad har du arbetat med tidigare?

Under de senaste 18 åren har jag varit aktiv inom startup-världen, främst inriktad mot IT-sektorn. Eftersom IT idag är en integrerad del av alla branscher, har jag haft förmånen att arbeta tvärfunktionellt inom en rad olika områden. Mitt fokus har legat på affärsutveckling, ägarstrukturer och bolagsstyrning, vilket har gett mig en bred och mångsidig erfarenhet.

Vad tar du med dig för tidigare erfarenheter i din nya roll?

Min bakgrund präglas av ett starkt strategiskt och operativt arbete där jag ofta befunnit mig i korsningen mellan ledning, teknologi och kundrelationer. Denna erfarenhet har gett mig värdefull insikt i hur dessa kritiska områden samverkar för att skapa framgångsrika verksamheter.

Vad ser du framemot med ditt jobb på SCS?

Jag ser fram emot att bidra till Skellefteås och samhällets utveckling mot en mer hållbar framtid. Jag är särskilt entusiastisk över att vara en del av en process som inte bara gynnar vår nuvarande gemenskap utan även kan inspirera och lägga grunden för framtida generationers välmående.

Vad gör du på fritiden?

Livet utanför kontoret är huvudsakligen dedikerat till familjen och småbarnslivet. Men när tiden tillåter släpper jag gärna loss med livemusik och ser fram emot att återuppta snowboardåkningen, en passion som jag ser fram emot att dela med mina barn.

Vi söker en projektledare

03 July 2024

Vill du leda spännande innovationsprojekt inom energiområdet? Vi söker en projektledare som kan driva projekt framåt, samordna teamet och säkerställa att finansiärernas krav uppfylls. Ansök nu och bli en nyckelspelare i vårt arbete mot hållbara energilösningar!

Vi söker en affärsutvecklare

01 July 2024

Har du ett entreprenöriellt driv, brinner för den gröna omställningen och lätt för att bygga nätverk? Då kan du vara den vi söker! Ansök nu och bli en del av vårt drivna team.