Intersective Innovation bjuder på luciafika och workshop!

Luciamys och innovationslust!

Låt oss avslut året på bästa tänkbara sätt! Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum bjuder projektet Intersective Innovation in till en riktigt mysig luciamorgon med både fika, mingel och möjlighet att testa på innovation. Vi startar morgonen med allt gott som hör julen till för att sedan ta med oss vår feel-good känsla in till verkstaden där vi tillsammans testar på innovation!
Luciamys och innovationslust!

Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum bjuder projektet Intersective Innovation in till en riktigt mysig luciamorgon med både fika och möjlighet att testa på innovation. Vi startar morgonen med pepparkarkor, lussebullar, glögg och annat gott som hör julen till. Under minglet kommer du även kunna ta del av utställningar, diktsamlingar och samtal där fokus är att bidra till ett gott välmående.

- I korthet vill vi fokusera på att skapa en riktigt mysig luciamorgon där välmående, nätverkande och innovation står i fokus säger Emina Kovacevic, Innovation Manager på Skellefteå Science City.

Det är därför som planen är att börja luciamorgonen utomhus där såväl studenter, företag, aktörer och privatpersoner har möjlighet att träffas, fika, nätverka och må gott. Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum är målet att skapa en riktigt mysig luciamorgon med både pynt och fika. 

- Därefter tar vi med oss vår feel-good känsla in till verkstaden på Skellefteå Science park där vi tillsammans testar på innovation genom att gå igenom 3 steg i innovationsprocessen, avslutar Emina.

Luciamyset startar 08:30 på Campustorget. Vid riktigt busväder håller vi till inne på Skellefteå Science park. Workshopen startar 09:30.

➔ Läs mer och anmäl dig här!

Vill du veta mer om projektet Intersective Innovation? 
Välkommen att kontakta Emina Kovacevic

“Tänk globalt men agera lokalt”

19 April 2024

Efter några dagar på Amsterdam Drone Week blev slutsatsen att arbetet  med Skellefteå Droneport är en viktig kugge i utvecklingen av drönare och drönarrelaterade tjänster.

Braincade vaskar fram innovationer

17 April 2024

Vad kan vi göra med spillvärme? Det var frågeställningen vid ett event där kreativ brainstormning mixas med arkadspelande och som arrangerades genom projektet Bothnia Green Energy och Vasa universitet. Resultatet blev fyra innovativa idéer.

Kontorsmiljöer får nya namn

16 April 2024

Efter ett varumärkesarbete byter kontors- och innovationsmiljöerna på Campusområdet namn till Skellefteå Innovation Park och Skellefteå Game Park.