NEIL bjuder in

Välkommen på glöggmingel

Vill du veta mer om vad som händer inom energibranschen i norr, eller vill du träffa andra som arbetar med energifrågor?

Välkommen på glöggmingel

Onsdag den 14 december bjuder Northern Energy Innovation Launch (NEIL) in till glöggmingel på tre olika plaster samtidigt. Du får möjlighet att lyssna på vilka möjligheter det finns till finansierings- och internationaliseringsstöd kopplat till energifrågan, och samtidigt träffa andra företagare och representanter från våra Science Parks. Vi bjuder på glögg och julfika  

⚡️Luleå Science Park där får vi lyssna till när Jonas Hedlund, prisad som årets innovatör av LTU, berättar hur hans forskning kring zeolitmembran kan bidra till att uppgradera biogas till fordonsgas vid jordbruk.

⚡️Piteå Science Park där får vi träffa Åke Peterson från Hitachi Energy som berättar om sin syn på energiomställningen i regionen. 

⚡️Skellefteå Science Park har bjudit in John Karbin, automationschef på Valutec, som ska berätta om hur de hjälpt sågverk att minska sin elförbrukning under virkestorkningsprocessen.

 

ANMÄL DIG HÄR >

 

OM EVENTET:

Eventet anordnas av Skellefteå Science City, Piteå Science Park och Luleå Science Park. Med på samtliga orter finns också Arctic Business som kan ge  råd och tips på hur du kan utveckla ditt bolag. 

Välkommen att anmäla dig till den plats som passar dig bäst. Observera att du endast kan delta på detta event fysiskt på plats!

 

PLATS:

Luleå Science Park, Aurorum 2, 977 75 Luleå

Piteå Science Park, Kunskapsallén 14, 941 63 Piteå

Skellefteå Science Park, Laboratorgränd 9 (Hus K), 931 77 Skellefteå

 

Om Northern Energy Innovation Launch (NEIL):

NEIL är en konstellation mellan Sveriges tre nordligaste Science Parks (Skellefteå Science City, Piteå Science Park och Luleå Science Park) och en av världens högst rankade inkubatorer - Arctic Business. Projektet finansieras av Energimyndigheten och arbetar för att stötta kommersialiseringsprocessen av nya energiinnovationer och stärka samarbetet mellan företag i norra Norrland.

Braincade vaskar fram innovationer

17 April 2024

Vad kan vi göra med spillvärme? Det var frågeställningen vid ett event där kreativ brainstormning mixas med arkadspelande och som arrangerades genom projektet Bothnia Green Energy och Vasa universitet. Resultatet blev fyra innovativa idéer.

Kontorsmiljöer får nya namn

16 April 2024

Efter ett varumärkesarbete byter kontors- och innovationsmiljöerna på Campusområdet namn till Skellefteå Innovation Park och Skellefteå Game Park.

Vi söker en Community- och Event Manager

02 April 2024

Vill du leda ansvaret för att utveckla och driva våra miljöer, Skellefteå Innovation Park och Skellefteå Game Park? Vi söker en utåtriktad och idérik person som planerar och genomför olika aktiviteter och gärna vågar testar nya koncept som bidrar till näringslivets tillväxt.