Intersective Innovation bjuder på luciafika och workshop!

Luciamys och innovationslust!

Låt oss avslut året på bästa tänkbara sätt! Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum bjuder projektet Intersective Innovation in till en riktigt mysig luciamorgon med både fika, mingel och möjlighet att testa på innovation. Vi startar morgonen med allt gott som hör julen till för att sedan ta med oss vår feel-good känsla in till verkstaden där vi tillsammans testar på innovation!
Luciamys och innovationslust!

Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum bjuder projektet Intersective Innovation in till en riktigt mysig luciamorgon med både fika och möjlighet att testa på innovation. Vi startar morgonen med pepparkarkor, lussebullar, glögg och annat gott som hör julen till. Under minglet kommer du även kunna ta del av utställningar, diktsamlingar och samtal där fokus är att bidra till ett gott välmående.

- I korthet vill vi fokusera på att skapa en riktigt mysig luciamorgon där välmående, nätverkande och innovation står i fokus säger Emina Kovacevic, Innovation Manager på Skellefteå Science City.

Det är därför som planen är att börja luciamorgonen utomhus där såväl studenter, företag, aktörer och privatpersoner har möjlighet att träffas, fika, nätverka och må gott. Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum är målet att skapa en riktigt mysig luciamorgon med både pynt och fika. 

- Därefter tar vi med oss vår feel-good känsla in till verkstaden på Skellefteå Science park där vi tillsammans testar på innovation genom att gå igenom 3 steg i innovationsprocessen, avslutar Emina.

Luciamyset startar 08:30 på Campustorget. Vid riktigt busväder håller vi till inne på Skellefteå Science park. Workshopen startar 09:30.

➔ Läs mer och anmäl dig här!

Vill du veta mer om projektet Intersective Innovation? 
Välkommen att kontakta Emina Kovacevic

Connect Sverige öppnar kontor i Skellefteå

15 September 2023

Connect Sveriges uppdrag är att förkorta entreprenörers väg till framgång och agerar som ett kit mellan goda idéer och kapital. Miljön på Skellefteå Science Park blev ett naturligt val för att kunna att verka på en innovativ plats och möta människor över branschgränser, kulturer och områden.