Intersective Innovation bjuder på luciafika och workshop!

Luciamys och innovationslust!

Låt oss avslut året på bästa tänkbara sätt! Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum bjuder projektet Intersective Innovation in till en riktigt mysig luciamorgon med både fika, mingel och möjlighet att testa på innovation. Vi startar morgonen med allt gott som hör julen till för att sedan ta med oss vår feel-good känsla in till verkstaden där vi tillsammans testar på innovation!
Luciamys och innovationslust!

Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum bjuder projektet Intersective Innovation in till en riktigt mysig luciamorgon med både fika och möjlighet att testa på innovation. Vi startar morgonen med pepparkarkor, lussebullar, glögg och annat gott som hör julen till. Under minglet kommer du även kunna ta del av utställningar, diktsamlingar och samtal där fokus är att bidra till ett gott välmående.

- I korthet vill vi fokusera på att skapa en riktigt mysig luciamorgon där välmående, nätverkande och innovation står i fokus säger Emina Kovacevic, Innovation Manager på Skellefteå Science City.

Det är därför som planen är att börja luciamorgonen utomhus där såväl studenter, företag, aktörer och privatpersoner har möjlighet att träffas, fika, nätverka och må gott. Tillsammans med Urkraft och Studentcentrum är målet att skapa en riktigt mysig luciamorgon med både pynt och fika. 

- Därefter tar vi med oss vår feel-good känsla in till verkstaden på Skellefteå Science park där vi tillsammans testar på innovation genom att gå igenom 3 steg i innovationsprocessen, avslutar Emina.

Luciamyset startar 08:30 på Campustorget. Vid riktigt busväder håller vi till inne på Skellefteå Science park. Workshopen startar 09:30.

➔ Läs mer och anmäl dig här!

Vill du veta mer om projektet Intersective Innovation? 
Välkommen att kontakta Emina Kovacevic

Internationella experter till Arctic Games nya satsning

22 February 2024

Arctic Game Masterclass är ett nytt initiativ utformat för att underlätta kunskapsdelning inom spelklustret. Med noga utvalda internationella experter för att ge relevant och inspirerande kunskap som kan appliceras i det dagliga arbetet.

Vätgasevent lyfter framtidens gröna omställning i norra Sverige

15 February 2024

De var en fullbokad dag med en stark känsla av framåtanda när frågan om vätgasens roll i det moderna samhället lyftes på vätgaseventet i Luleå Science Park. En fråga som blivit alltmer aktuell i takt med den ökade medvetenheten om behovet av hållbara lösningar.

Projekt för drönarfrakt på Skellefteå Droneport

14 February 2024

Ett nyskapande projekt har startat vid Skellefteå Droneport med målet att utföra förkommersiella tester för drönarfrakt. Projektet innefattar en systemdemonstrator som integrerar samhällsdialog, teknologi, affärs- och hållbarhetsaspekter samt tillstånd och regler för att samordna och möjliggöra framsteg inom området.