Lediga jobb

VI SÖKER EN SNABBFOTAD AFFÄRSUTVECKLARE

VI SÖKER EN SNABBFOTAD AFFÄRSUTVECKLARE

VI SÖKER EN SNABBFOTAD AFFÄRSUTVECKLARE SOM VILL BYGGA DEN NYA INDUSTRINS VÄXTPLATS TILLSAMMANS MED OSS

Skellefteåregionen utgör just nu en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner med fokus på hållbarhet, förnybar energiproduktion och ett proaktivt innovationsarbete. Här pågår en av de största svenska industri satsningarna i modern tid, vilket placerar Skellefteå och norra Sverige i centrum för Europas gröna omställning. 

Om tjänsten

Du kommer ingå i ett team som driver flertalet utvecklingsprojekt för att positionera vår region inom vår tids mest spännande område; utvecklingen av nya innovationer och affärsmodeller som stödjer den gröna omställningen. 

Som en i teamet kommer du växla mellan olika projekt och din roll är att med stöd av projektledare genomföra projektaktiviteter som syftar till att öka innovationsverksamheten och innovationskraften i regionens små och medelstora företag. Aktiviteterna sker ofta i samarbete med andra aktörer och en kärna i ditt arbete är att engagera aktörer inom såväl industri , FoU som offentlig sektor i regionen. I rollen som affärsutvecklare hos oss har du möjlighet att vidareutveckla dina färdigheter och bli en del av regionens innovationssystem. 

Om dig

Vi söker dig som jobbat några år och vill ta steget att utvecklas ytterligare. Du har ett entreprenöriellt driv och lätt för att skapa relationer. Vi tror att du kan bidra med din erfarenhet av att samordna, koordinera och på ett effektivt sätt genomföra de aktiviteter du ansvarar för. Som person är du en flexibel problemlösare som gillar att bygga nätverk.

Du är noggrann och säkerställer att aktiviteter genomförs från idé till genomförande och uppföljning. Goda språkkunskaper i svenska och engelska och vana i att jobba med moderna IT-verktyg (kommunikation, planering och uppföljning) krävs.

Framförallt är du intresserad av att lära dig mer om hållbar utveckling, tekniken som kan lösa framtidens klimatutmaningar och vill vara med och utveckla den nya industrins växtplats. 

 

Utbildning och erfarenhet

Relevant utbildning på universitetsnivå eller motsvarande. Tjänsten kräver tidigare arbetslivserfarenhet och förutsätter förmågan att självständigt driva projektuppdrag från idé till utförande. Kompetens och erfarenheter kopplat till energiområdet, hållbar utveckling, affärsutveckling och projektledning är högt meriterande. Erfarenhet av att jobba med strukturfondsprojekt likaså. Tjänsten erbjuder dig stora möjligheter att vidareutveckla dina färdigheter som affärsutvecklare. 

Stor vikt kommer ligga vid dina personliga egenskaper.

 

Anställning

Anställningen omfattar 100% och är en projektanställning med start så snart som möjligt fram till och med 31 december 2022, med god chans till förlängning. Fast lön enl. ök. Tjänsten kräver att du kan arbeta på plats i Skellefteå och din arbetsplats blir på Skellefteå Science Park eller The Great Northern. Tjänsten kommer tidvis att innebära en del resor inom och utanför regionen.

Om oss

Vi förverkligar idéer som framtidssäkrar Skellefteå. Vårt uppdrag är att bidra till ökad innovationsförmåga och konkurrenskraft hos företag, utveckla innovativa platser och miljöer samt utveckla ett hållbart och internationellt konkurrenskraftigt innovationssystem i Skellefteå. De gör vi i nära samarbete med akademi, samhälle och näringsliv. Skellefteå Science City ägs av Skellefteå Stadshus AB.

 

Mejla ditt cv och personligt brev till sanna@skellefteasciencecity.se senaste den 31 januari. 

Frågor om tjänsten mailas till sanna@skellefteasciencecity.se.  

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsen löper ut.  

 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Vi söker en projektledare

03 July 2024

Vill du leda spännande innovationsprojekt inom energiområdet? Vi söker en projektledare som kan driva projekt framåt, samordna teamet och säkerställa att finansiärernas krav uppfylls. Ansök nu och bli en nyckelspelare i vårt arbete mot hållbara energilösningar!

Vi söker en affärsutvecklare

01 July 2024

Har du ett entreprenöriellt driv, brinner för den gröna omställningen och lätt för att bygga nätverk? Då kan du vara den vi söker! Ansök nu och bli en del av vårt drivna team.