06 Dec 2018

Vi söker en junior affärsutvecklare

Vi söker nu en junior affärsutvecklare som kommer att ha ett finger i syltburken i flera av de olika projekten vi driver. Du kommer bland annat att hjälpa projektledarna med att organisera och marknadsföra event, upphandla konsulter och underleverantörer samt samarbeta med våra andra projektpartners.

Du är en drivande, självgående problemlösare. Du gillar att knyta nya kontakter och är en social varelse. Det här jobbet är perfekt för dig som gillar när ingen dag är den andra lik. När du kan påverka din jobbvardag och anpassa jobbet efter dina styrkor. Ena dagen kanske du håller en presentation inför många människor, andra dagen skriver du en rapport om er studieresa till Paris och en annan dag håller du i en workshop för företag.

Du känner dig bekväm med att både prata och skriva på svenska och engelska.  Du kan, eller kan enkelt lära dig, digitala marknadsföringsverktyg som t.ex. Mailchimp och Eventbrite och är vass på sociala medier. Har du jobbat eller pluggat utomlands är det mycket bra.

För rätt person är det här ett roligt och utvecklande jobb där du kan förvänta dig att delta på spännande events, träffa många nya människor och lära dig mycket nytt. Vi driver flera projekt och vill att du har lätt för att anpassa dig till det som krävs i varje projekt.

Utbildning/erfarenhet
Du har nyligen avslutat en akademisk utbildning eller anser dig ha rätt driv och vill arbeta i en kreativ miljö. Vi ser gärna att du har kompetens inom något/några av följande områden: Projektledning, affärsutveckling, kommunikation och/eller ekonomi.

Om oss
Skellefteå Science City ägs av Skellefteå kommun och Skellefteå Kraft. Vi attraherar kompetens och kapital till Skellefteå, accelererar innovation i etablerade företag och stimulerar till nystarten av fler innovativa företag. Vi jobbar nära akademi, innovationsstödjare och näringsliv. Inom verksamheten driver vi projekt med fokusområden såsom öppen innovation, spelutveckling och cleantech men även innovationshuset The Great Northern.

Varaktighet/anställningstid
Anställningen är på ett år med eventuell möjlighet till förlängning. Heltid. Fast lön. Anställningen innebär en del resor, framförallt inom regionen men också nationellt och internationellt. Du blir en del av vårt dynamiska, internationella team och din arbetsplats blir i det inspirerande innovationshuset The Great Northern.

Är det här du? Mejla ditt cv och personligt brev (i PDF-format) till
josefin@skellefteasciencecity.se senast den 10 januari.

Skriv ”Affärsutvecklare” i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!

Back to news