03 Jul 2017

Vi söker en driven affärsutvecklare

Vill du arbeta med innovation i skärningspunkter mellan olika branscher?

Om oss
Skellefteå Science City ägs av Skellefteå kommun och Skellefteå Kraft. Vi attraherar kompetens och kapital till Skellefteå, accelererar innovation i etablerade företag och stimulerar till nystarten av fler innovativa företag. Vi jobbar nära akademi, innovationsstödjare och näringsliv.

Vi driver, tillsammans med Piteå Science Park och RISE (Research Institutes of Sweden), det treåriga projektet Intersective Innovation, som fokuserar på innovation i skärningspunkter mellan branscher. Målgruppen är små och medelstora företag inom kreativa näringar, digitala tjänstenäringar och energi- och miljöteknik.  Eftersom vi samarbetar med Piteå Science Park i projektet kommer viss tid att förläggas även där.

Om tjänsten
Vi söker en affärsutvecklare som kommer att arbeta med innovation i gränssnittet mellan olika branscher. Du kommer att organisera event, hitta deltagare och sälja in konceptet till företagare. Målet för regionen är nya affärsmöjligheter, nya affärskontakter och förhoppningsvis nya tjänster och företag. En del av ditt jobb kommer att vara att samarbeta och upphandla konsulter och underleverantörer, facilitera processer och hjälpa till att utveckla metodiken. Arbetet sker i team med olika kompetenser och över regiongränserna, projektet kommer att ha medverkande i både Norrbotten och Västerbotten. Du kommer att jobba i samarbete med Piteå Science Park och RISE och med stöd av Skellefteå Science Citys Innovation Manager.

Utbildning/erfarenhet
Du har en akademisk examen och vi ser gärna att du har kompetens inom några av följande områden:

  • Projektledning
  • Affärsutveckling
  • Kommunikation
  • Innovationsledning

Som person är du drivande, självgående och proaktiv, med stor social kompetens samt god förmåga att bygga nätverk. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både engelska och svenska. Du kommer att ha en stor möjlighet att påverka hur ditt arbete ska se ut. Det är önskvärt att du har förståelse för att arbeta i projektform och kunskap om innovation och innovationsprocesser. Internationell erfarenhet är meriterande.

Varaktighet/anställningstid
Anställningen är en projektanställning t o m 31 oktober 2020. Heltid. Fast lön. En del resor, framförallt inom regionen. Du blir en del av vårt dynamiska, internationella team och din arbetsplats blir i det inspirerande innovationshuset The Great Northern, som drivs av Skellefteå Science City.

Är det här du? Mejla ditt cv och personligt brev (i PDF-format) till
emina@skellefteasciencecity.se senast den 31 juli.

Skriv ”Affärsutvecklare” i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!

Back to news