23 Aug 2019

Vi söker en Communications and Service Manager till The Great Northern

The Great Northern, Skellefteås kreativa samlingspunkt, söker en öppensinnad person med ett skarpt öga för service och kommunikation. 

The Great Northern är Skellefteås kreativa samlingspunkt där företag inom framförallt design, kultur, tech och media håller till. Här hittar du etablerade företag, startups, affärsrådgivare och inkubatorer på samma plats. I vår co-working-miljö jobbar alltifrån konsulter och frilansare till anställda på stora, etablerade företag som vill ha flexibel arbetsmiljö. The Great Northern är utformat för att främja nya idéer och möten mellan människor.

Här finns Norma Coffee House som serverar fantastiskt kaffe, veganluncher och massa gott fika. Här hittar du också den ikoniska mötesplatsen Pansalen där en hel del olika event hålls varje år, alltifrån statsministerbesök till pitchtävlingar.  

Skellefteå Science Citys uppdrag är att leda, koordinera och utveckla innehållet i The Great Northern, samt säkerställa driften av huset. Vi ansvarar också för att sprida kunskap och information om aktiviteter och entreprenörer som finns i The Great Northern.

Om tjänsten
Du är en kreativ, öppensinnad person, med ett skarpt öga för service, som får människor att känna sig välkomna. Du kommer att organisera event och aktiviteter för både husets medlemmar och i samarbete med andra aktörer. Vi ser gärna att du tar fram nya aktiviteter och forum för att främja samarbeten mellan medlemmarna samt jobbar vidare med koncept som redan finns. Du är ansvarig för att huset ser representativt ut och ser till att rutiner följs och sätter upp nya om det behövs. För nya medlemmar är du den första de möter och du ansvarar för att de får den information de behöver för att komma igång och känna sig välkomna.

En viktig del i ditt jobb är kommunikation. Som kommunikatör är du modig och snabbfotad och trivs bäst som generalist snarare än specialist. Du kommer att vidareutveckla och driva The Great Northerns webbsida, nyhetsbrev och sociala medier.

På Skellefteå Science City blir du en del i ett team av självgående, ödmjuka lagspelare som tror på att våga misslyckas istället för att alltid ta det säkra före det osäkra. Tillsammans skapar vi verklig förändring och drar nytta av varandras styrkor för att nå bästa resultat på smartaste sätt.

Utbildning och erfarenhet
Du har tidigare erfarenhet ifrån serviceyrken. Önskvärt är att du har utbildning inom området kommunikation och/eller marknadsföring, alternativt att du tidigare har arbetat med att skapa engagemang via sociala kanaler, publicerat innehåll för webb och nyhetsbrev, skapat enklare formgivning i InDesign och skrivit pressreleaser. Du är van att jobba med sociala medier och digitala verktyg som t.ex Eventbrite, Mailchimp, Surveymonkey etc.

Som person är du självgående och proaktiv, med stor social kompetens samt god förmåga att bygga nätverk. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både engelska och svenska. Du kommer att ha en stor möjlighet att påverka hur ditt arbete ska se ut.

Anställning
Anställningen är tillsvidare med tillträde under hösten 2019. Fast lön enl. ök. Arbetet kan innebära en del arbete under kvällar och helger då vi måste ha täckning för event som pågår i huset.

Välkommen att bli en del av vårt dynamiska team!

Om oss
Skellefteå Science City ägs av Skellefteå kommun och Skellefteå Kraft. Vi attraherar kompetens och kapital till Skellefteå, accelererar innovation i etablerade företag och stimulerar till nystarten av fler innovativa företag i nära samarbete med akademi, innovationsstödjare och näringsliv. Skellefteå Science City driver innovationshuset The Great Northern vilket också blir din arbetsplats.

 

 

 

Tjänsten är nu tillsatt.  

 

 

 

Back to news